Saturday, July 12, 2014
ေရႊအိ's choice ေလးေနာက္က်သြားလို႔ အမ်ားၾကီးအမ်ားၾကီး ေတာင္းပန္ပါတယ္ ခ်စ္ပရိတ္သတ္ၾကီးေရ ..။
ဒီတစ္ပတ္မွာေတာ႔ ေရႊအိခ်စ္ပရိတ္သတ္အိမ္ရွင္မမ်ား ေတာင္းဆိုထားတဲ႔ ဝက္ သား ဒုတ္ ထိုးျပဳလုပ္နည္းကိုတင္ေပးသြားမွာျဖစ္ပါတယ္။
ကဲ ...... အာဘြား အခါတသိန္းနဲ႔အတူ အားလံုးသိခ်င္ေနၾ႕တဲ႔ ၀က္သားတုတ္ထိုးေလးတင္ေပးလုိက္တယ္ေနာ္ ... ♥
ျပင္ဆင္ပံု
------------------------------------
-----------------------------------
---------------------------------------
ဝက္ အူ ေတြ ကို ေတာ့ ေရႊအိ က မန္းက်ည္း သီး နဲ႔ ဆား နဲ႔ နယ္ ထား အ ေတာ္ ၾကာ မွ ေရ နဲ႔ စင္ စင္ ေဆး ပါ တယ္ ။
ၿပီး ေတာ့ မွ အူ ပိတ္ ကို ထပ္ ပါ တယ္ ။ အူ လိမ္ က် ေတာ့ အူ အ တက္ ကို ဖယ္ ထုတ္ ပါ တယ္ ။
အူ ခ်ိဳ က ေတာ့ အႏွစ္ ဝါ ေန ရင္ ခါး တတ္ ပါ တယ္ ။ ႀကိဳ တင္ ဖယ္ ထုတ္ လို႔ ရ တာ ေပါ့ ။
အား လံုး သန္႔ ၿပီ ဆို ရင္ ေရ ေႏြး တစ္ အိုး ကို ႀကိဳက္ ႀကိဳက္ ဆူ ေအာင္ ႀကိဳ ပါ ။ ဆူ လာ ရင္ ခု န က ေဆး ထား တဲ႔ အူ က လီစာ ေတြ ကို ဆယ္ မိ နစ္ ၾကာ ဆူ ေအာင္ ထား ၿပီီး ျပဳတ္ ပါ ။
အ သည္း က လြဲ ရင္ ေပါ့။ ၿပီး ရင္ ေရ ေတြ အ ကုန္ သြန္ ထုတ္ ၿပီး စ ကာ နဲ႔ စစ္ ထား ပါ။ အဲ ဒီ အ ရည္ ေတြ ထဲ မွာ အနံ႔ အ သက္ အ ရိ အ ရြဲ ေတြ ပါ သြား ပါ တယ္။ ၿပီး ရင္ ဆီ အိုး ကို ဆီ မ်ား မ်ား ေလ း နဲ႔ တည္ ပါ။ ဆီ ဆူ လာ ရင္ သ ၾကား ထည့္ ၿပီး အ ေရာင္ တက္ လာ ေအာင္ ေမႊ ပါ။
အ ေရာင္ ရင့္ ရင့္ ႀကိဳက္ ရင္ သ ၾကား မ်ား မ်ား ထည့္ ေပါ့။ ေရႊ အိ က ေတာ့ တစ္ ပိ သာ ကို သ ၾကား ဟင္း ခတ္စ တီး ဇြန္း နဲ႔၄ ဇြန္း ေမာက္ ေမာက္ ထည့္ ပါ တယ္။ ၿပီး ရင္ တစ္ မ်ဳိး ခ်င္း စီ ေၾကာ္ ၿပီး အ ေရာင္ ေလး တက္ လာ ရင္ ဆယ္ ၿပီး ဆီ စစ္ ထား ပါ ။
အား လံုး ေၾကာ္ ၿပီး ရင္ ေတာ့ ဒန္ အိုး ႀကီး တစ္ လံုး ထဲ မွာအရသာ မႈန္႔ ဆား ျငဳပ္ ေကာင္း နာ နတ္ ပြင့္ ၾကက္ သြန္ ျဖဴ ေထာင္း တရုပ္ မ ဆလာ ထည့္ ျပီး ေရ အ ေန ေတာ္ မီး ေအး ေအး နဲ႔ ေရာ ျပဳတ္ ပါ ေနာ္။
အ ရည္ ေတာ့ က်န္ ေအာင္ ျပဳတ္ ပါ ။ ၿပီး ေတာ့ မွ အ ေပၚ ဆီ ခပ္ ထုတ္ ၿပီး ရင္ ဟင္း ခ်ိဳ အ ေန နဲ႔ ေသာက္ လို႔ ရ ပါ တယ္။
ငရုတ္ဆီေလးနဲ႔တြဲဖက္စားရင္းဟင္းခ်ိဴ ေလးကိုၾကံမဆိုင္ခတ္ျပီးအအီေျပဟင္းခ်ိဴလုပ္လို႔ အရသာရွိစြာသံုးေဆာင္လုိက္ၾကပါေနာ္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment